Staples, Saksa - Kasten kerroshyllyreferenssi

Staples, Saksa - Kasten kerroshyllyreferenssi

Corporate Expressille uuteen huippumoderniin jakelukeskukseen Waldlaubersheimissa asennettiin syväkuormaushyllystö ja HI280-kerroshyllystö.

Corporate Express kuuluu Staples Groupiin, joka on maailman suurin toimistolaitteiden jakelija ja toimittanut tuotteita asiakkailleen Saksassa uudesta jakelukeskuksestaan.

Neljässä hallissa, joiden kokonaispinta-ala on 45 000 m², kerätään ja lähetetään päivittäin jo 14 000:en tuotteen tilaukset – ja mahdollinen päivittäinen tilausmäärä on jopa 60 000 tuotetta.

Tämä hanke saatiin päätökseen ja sillä vastattiin kahteen suureen haasteeseen :

  1. Epätavallinen varastokoko ja Corporate Expressin korkeat suorituskykyvaatimukset edellyttivät erittäin tehokasta logistiikkasuunnittelua - alkaen vastaanotettujen tavaroiden keräilystä toimituksiin asti.
  2. Toiminnan siirtämisen edellisestä varastosta uuteen logistiikkakeskukseen oli määrä tapahtua ilman minkäänlaisia palvelukeskeytyksiä tai merkittäviä viivästyksiä asiakkaille.

Kapasiteetit:

  • Kuormalavahyllystössä ja syväkuormaushyllystössä on yhteensä 17 923 lavapaikkaa.
  • Läpivirtaushyllystössä 660 lavapaikkaa
  • Kuormalavahyllystö, joissa on yhteensä 1 440 keräilytasoa
  • Kevyt läpivirtaushyllystössä 463 tasoa, jossa on 3-6 rullarataa per taso
  • 2-kerroksinen modulaarinen hyllystö, jossa on noin 17 700 teräshyllytasoa
  • Noin 3 500 m²:n alue varastointia ja laitekokoonpanoa varten

 Tietoja Corporate Express'istä

Corporate Express tarjoaa asiakkailleen toimistotarviketuotteita ja -palveluita 350:stä toimipisteestä 21:ssä maassa. Maailman suurin toimistotuotteiden jakelija, Staples, otti haltuunsa Corporate Express'in liiketoiminnan heinäkuussa 2008. Liikevaihdoltaan 27 miljardin dollarin Staples palvelee asiakkaita Euroopassa, Aasiassa, Australiassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa.