Museum Aan de Stroom, Belgia - Kasten siirtohyllyreferenssi

  • Museum-Storage-MAS_1
  • Museum-Storage-MAS_2
  • Museum-Storage-MAS_3
  • Museum-Storage-MAS_4

Museum Aan de Stroom, Belgia - Kasten siirtohyllyreferenssi

Compactus Double Decker XTR-järjestelmässä säilytetään Museum Aan de Stroomin korvaamattomat kokoelmat selkeästi ja turvallisesti.

Antwerpenin kaupunginvaltuusto järjesti kansainvälisen arkkitehtikilpailun uuden kaupunkimuseon suunnitelusta. Neutelingin Riedijk Architectsin suunnitelma valittiin raadin toimesta voittajaksi. 

MASissa voi ymmärtää miten Antwerpenin satamakaupunki ja muu maailma ovat olleet kytköksissä jo satojen vuosien ajan. MAS on uusi sijaintipaikka Etnografiselle museolle, Kansalliselle laivausmuseolle sekä Kansanperinteen museolle. 

Ratkaisu

Uuden museon suunnittelun yhteydessä konservaattori päätti, että kokoelmavarastoon olisi jatkossa julkinen pääsy. Tämän tuloksena päädyttiin hankkimaan Compactus® Double Decker XTR 2-kerroksinen siirtohylly, jotta vapaana olevan tilan käyttö optimoitaisiin. Tiloihin luotiin rajoitettuja alueita ja kokoelmat suojattiin lasi- ja verkkoseinin. Compactus Double Decker XTR-järjestelmässä säilytetään museon korvaamattomat kokoelmat selkeästi ja turvallisesti.