Boijmans van Beuningen, Hollanti - Kasten-sähkösiirtohyllyreferenssi

  • Boijmans-van-Beuningen-library_1

Boijmans van Beuningen, Hollanti - Kasten-sähkösiirtohyllyreferenssi

Boijmans Van Beuningen museo on uudistanut täysin sisääntuloaulansa, josta pääsee upouuteen kuvamakasiiniin. Aulan piti olla yhtenäinen viereisen huoneen kanssa; läpinäkyvä ja moderni. Siinä piti olla selkeä varasto kuville, piirustuksille ja kirjoille.

Ratkaisu

Boijmans Van Beuningen museo kalustettiin Constructorin toimesta yhteistyössä projektinvetäjä Toornend Partners:n, Molenaar & Van Winden-Walraad:n arkkitehtien ja Boijmans Van Beuningen:n museon kanssa. Jotta tilankäyttö saatiin optimoitua, asennettiin paikalle Compactus® Dynamic Pro XTR -sähkösiirtohyllyt. Tasaisen ja värinättömän liikkeen ansiosta teokset ovat järjestyksessä ja hyvässä suojassa.