Kodin Terra, Lahti

  • kodin_terra_1
  • kodin_terra_2
  • kodin_terra_4
  • kodin_terra_5

Kodin Terra, Lahti

Kodin Terra on S-ryhmän asumisen tavaratalo, joka keskittyy kodin sisustamiseen, remontointiin, rakentamiseen ja puutarhaan. Valtaosa myymälän kalusteista on Constructor Finlandin toimittamia kuormalavahyllyjä ja myymäläkalusteita. Keskeistä konseptissa on asioinnin helppous.

Kuormalavahyllyjen ja myymäläkalusteidemme perusratkaisut ovat osoittautuneet toimiviksi ja esillepanot liikeideaa tukeviksi. Kalusteet soveltuvat hyvin eri tavararyhmille, ne ovat turvallisia ja monipuolisesti muunneltavissa.

Ratkaisu:

Asiakkaan antamien lähtöajatusten jälkeen Constructorissa suunniteltiin eri tavararyhmien vaatimat tekniset ratkaisut ja näiden visualisointi. Paljon myös räätälöitiin erilaisia kalusteratkaisuja kuhunkin tarpeeseen, kuten räätälöidyt levytuet n. 4 m korkeille pöytälevyille.

Iso ja näkyvä osasto on laatta- ja laminaatti- ja lattiapäällysteiden esillepano, joka on rakennettu kuormalavahyllyyn. Rakennusvaiheen aikana konsultoitiin muun muassa kalusteiden aiheuttamista pistekuormista ja vaadittavista lattiakantavuuksista. Kalusteissa on myös myymäläkonseptin mukaiset värit: vaalean harmaa, keltainen, vihreä ja sinkitty materiaali.

Kapasiteetti:

Optim myymäläkalusteet:

- korkeus 3 000 ja 4 000 mm
- n. 300 1750 mm välikköä

KASTEN K90 kuormalavahyllyt:

- korkeus 5000 ja 5500 mm
- lavakantavuudet jopa 1500 kg

KASTEN puutavarahylly:

- korkeus 3500 mm
- pituus 30 m
- 40 lokeroa

KASTEN G90 raskas ulokehylly:

- korkeus5 000 mm
- ulokepituus 1200 mm ja ulokekantavuus 1380 kg
- pituudet jopa 22 metriä, jako c/c 1500 mm