Papyrus, Ruotsi

  • papyrus-supplies_logo

Papyrus, Ruotsi

Papurys on yksi Euroopan johtavista paperintuotteiden ja pakkaustarvikkeiden toimittaja. Vuosittain se toimittaa noin 1,8 miljoonaa tonnia paperia. Papyrus on edustettuna 22 Euroopan maassa ja työllistävät 2800 työntekijää.

Papyrus suunnitteli siirtävänsä osan Ruotsin pienistä varastoista Mölndalin ja Holsbybrunnin varastoihin. Tämä tarkoitti osaamisen ja hallitsemisen kasvua toimintavarmuudessa, logistiikassa ja varastointiratkaisuissa. Eri vaihtoehtojen suunnittelussa ja varastotoimintojen analysoinnissa he ottivat yhteyttä Constructor Logisticsiin ja C-WIS palveluun Ruotsissa.

Projektin perustaksi otettiin yhden vuoden tilaus- ja toimitustiedot kaikista varastoista ympäri Ruotsia ja nämä tiedot syötettiin C-WIS järjestelmään.

Analyysien pohjalta luotiin eri vaihtoehtoja layoutin rakenteeksi ja tuotetasolla annettiin tarkkoja ehdotuksia tuotteiden sijoittamiseksi uusissa varastoissa. Toiminnalliset vaikutukset ja inventointikustannuksen olivat myös esillä ehdotuksissa.


Ratkaisu

C-WIS palvelun pohjalta Papyrus päätyi investoimaan erilaiseen ratkaisuun kuin mitä he alun perin olivat ajatelleet. Nyt heillä oli tarkat strategiat siitä millainen rakenne uusiin varastoihin tulee tehdä ja miten fyysinen toiminta tuotetasolla tulee toimimaan (layout-muutokset, sijoitusstrategiat, Movo-siirtohyllystö jne).