BBC Scotland, Iso-Britannia

  • BBC-Scotland_1

BBC Scotland, Iso-Britannia

Toimitimme siirtohyllyt BBC Scotlandin uuteen digitaaliseen lähetyskeskukseen Glasgowssa. Hyllyt toimitettiin arkistoon, jossa säilytetään televisio-ohjelmien digitaalisia nauhoja. Uudet tilat sijaitsevat Pacific Quayssa Clyde-joen rannalla.

Siitä huolimatta, että arkistoon varattu budjetti oli tiukka, halusi asiakas kuitenkin ratkaisun, joka olisi myös esteettisesti miellyttävä. Arkiston käyttäjien turvallisuus oli myös ensisijaisen tärkeää.

Ratkaisu

Constructor tarjosi Compactus®-ratkaisua. Käytävälukot ja  vääntömomentinrajoittimet (liukukytkimet) käyttölaitesarjassa tarjosivat erinomaista käyttöturvallisuutta. Esteettisyyden takia asiakas vaati, että hyllystön kiskot asennetaan olemassa olevaan atk-lattiaan. Lisäksi he toivoivat lasisia peitelevyjä, jotka viimeistelivät ratkaisun.

Hyllystössö on yli 8,000 juoksumetriä arkistotilaa kahdeksassa hyllyryhmässä.