Ministry of Finance, Hollanti

  • Ministerie-van-financien_3
  • Ministerie-van-financien_4
  • Bruynzeel-Copmactus-Mobile-Shelving-Ministry-of-Finance_1
  • Bruynzeel-Copmactus-Mobile-Shelving-Ministry-of-Finance_3

Ministry of Finance, Hollanti

Haagissa sijaitseva Hollannin talousministeriö peruskorjattiin kokonaisuudessaan. Avoin pohjaratkaisu ja luoksepäästävyys olivat pääelementtejä rakennuksen peruskorjauksen suunnittelussa.

Rakennuttamalla katon sisäpihan puutarhan ylle, luotiin rakennukseen atrium kupolimuotoisine kattoineen. Tila muodostaa rakennuksen sydämen ja käsittää suuren kokoushuoneen ilman pylvästukia sekä kohtaamispaikan. Lisäksi atriumista on käynti  myös yhteisravintolaan sekä muihin keskeisiin tiloihin, jotka on tarkoitettu yleiseen käyttöön.

Ratkaisu

Jotta toimistoihin saatiin luotua "läpinäkyvä" vaikutelma, Compactus® Office Electro -siirtohyllyjä sijoitettiin käytäville ja avokonttorin työpisteet ja toimistot varustettiin lasiväliseinillä

Kaikkiaan toimitettiin 38 Compactus® Office Electro -siirtohyllyjärjestelmää, kapasiteetin ollessa kokonaisuudessaan 4266 juoksumetriä.

Compactus® siirtohyllyt asennettiin kirjastoon ja Sysco® kiintohyllyjä asennettiin rakennuksen kellariin kaikenlaisten taloudellistan dokumenttien säilyttämistä varten.